top of page
ITF logo.png

Vil du være med å utforme nye mobilitetsløsninger for fremtiden?

ITF utvikler moderne og innovative løsninger for taxinæringen i Norge, og har som målsetting å lage verdensledende løsninger for bestilling, ruteplanlegging, taksameter og sentralsystemer. For deg som utvikler byr dette på en spennende og variert arbeidsdag, hvor du vil få være med å lage produkter til flere flater.

ITF er en entusiastisk gjeng på 12 medarbeidere med variert kompetanse og alderssammensetning, også flere unge. ITF startet opp i 2001 med banebrytende teknologier og har siden den gang brukt ny teknologi og innovasjon som sine viktigste konkurransefaktorer.

Som bedrift er vi opptatt av å være kundeorienterte og i kontinuerlig utvikling. Nå ser vi etter deg som har relevant erfaring, er sulten på nye utfordringer og ønsker å jobbe i team med andre om å skape verdens beste løsninger for taxinæringen.

 

 

Vi søker deg som har en lidenskap for backend-utvikling
 

Løsningene våre spenner fra de ledende taxiapp’ene i markedet til avanserte systemer for trafikklogistikk, planlegging av spesialtransport, systemer i bilene, økonomisystemer for kundefakturering, oppgjør til bilflåten og myndighetsrapportering.

Dine arbeidsoppgaver vil primært bestå i å designe, utvikle og implementere nye applikasjoner (backend og web), designe og implementere API-er for bruk både av eksterne partnere og internt for andre applikasjoner i porteføljen. Du vil delta i spesifikasjon av nye funksjoner i samarbeid med kollegaer, samt bistå med vedlikehold av eksisterende løsninger. Du vil få rom til å utvikle deg faglig, og du vil få stor påvirkningskraft i forhold til videre utvikling av våre løsninger.

 

Kvalifikasjoner

 • Det aller viktigste er at du er selvgående, kontinuerlig opptatt av å videreutvikle din og kollegenes kompetanse, og at du arbeider godt i team med andre.

 • Du må ha en godt utviklet logisk sans, og må trives med å jobbe med en stor bredde løsninger og utfordringer.

 • Det er påkrevet med minst 3-5 års erfaring med C#

 • Fordelaktig om du har kjennskap til noen av de følgende teknologiene: SQL Server, MySql, NServiceBus, JavaScript, Git, Amazon Web Services (AWS), Google Cloud Services, Windows Server, MSMQ, RavenDB, ASP.Net, ELK-stack for logging, TeamCity, Octopus Deploy, Jira, Azure, Firebase.

 • Personlige egenskaper som strukturert, tålmodig, nytenkende og fleksibel kommer godt med i det daglige arbeidet.

 • Du må ha gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.

 

Vi tilbyr

 • En faglig utfordrende stilling med betydelig utviklingspotensial

 • Hyggelige kollegaer med høy kompetanse og en typisk utviklingskultur

 • Fleksibel arbeidsform ift hjemmekontor, tilpasning for ukependlere etc.

 • Attraktive lokaler sentralt plassert med kort vei til kollektivknutepunkt

 • Ny attraktiv kantineordning

 • Gunstig pensjonsordning, helseforsikring og gruppeliv

 • God lønn for rett kandidat

 

Om ITF

Selskapet eies av noen av våre kunder, og har som fokus å skape konkurransekraft for dem, fremfor økonomisk profitt i selskapet. Eierne er langsiktige og solide og selskapet er veletablert med velordnet økonomi.


ITF utvikler, drifter og vedlikeholder en omfattende og kompleks systemportefølje for drift av taxisentraler. Våre kunder er ledende og de mest anerkjente i sine markeder og stiller store krav til våre løsninger og kompetanse. Persontransport og mobilitet er en bransje i rivende utvikling og ITF er med sin kompetanse og løsninger godt posisjonert til å være en sentral aktør i disse endringene.

bottom of page